Η Εμινέ και η τρανσέξουαλ φίλη της Νάταλη.

In this video

Η καβλάρια Εμινέ και η κολητή της, Transexual Natali, συζητάνε το πόσο ωραία περάσανε στο club και τι ωραία αγόρια είδανε εκεί. Το καφτό teen με την ωραιότερη κωλάρα, Emine, συνφωνεί με όλα αλλά θα ήθελε να δοκιμάσει και κάτι καινούριο. Η Νάταλη είναι έτοιμη να βοηθήσει τη φίλη της. Ξεκινάνε ένα καφτό παιχνίδι οι δυο τους με τη Νάταλη να προσφέρει ένα γλυφομούνι στην Εμινέ. Η Εμινέ όμως δεν ικανοποιείται, μόνο με γλύψιμο και βγάζει ένα δονητή. Σε αυτό το σημείο ξεκινάει η διασκέδαση. Η trans φίλη, έχει καιρό να βάλει κάτι στον κώλο της και έτσι ξεκινάει σιγά σιγα να χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα της. Η Εμινέ φοραέι το strapon και δίνει ένα σκληρό anal γαμήσι στην Νάταλη μέχρι τελικού οργασμού.

Δείτε σε αποκλειστικότητα το πρώτο Greek Transexual, porn video, μόνο στο Sugarbabes.TV. Ακολουθήστε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Twitter και μην χάσετε το καλύτερο ελληνικό πορνό.

(Visited 38.878 times, 11 visits today)

You might be interested in

Αυτός ο ιστότοπος απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες!

Με την είσοδο μου στον ιστότοπο αναγνωρίζω ότι είμαι 18 ετών ή παραπάνω και συμφωνώ με τους όρους χρήσης που είναι διαθέσιμοι ΕΔΩ