video
play-rounded-fill

Η 1η Ελληνική Υποβρύχια Τσόντα – Part 1

In this video

H 1η Ελληνική υποβρύχια τσόντα!
Πρωταγωνιστούν:
Σοφίας Παυλίδη και Nek Junior
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Η πρώτη Ελληνική υποβρύχια τσόντα στην ιστορία της εγχώριας βιομηχανίας ενηλίκων της χώρα μας είναι γεγονός! Η SugarBabes.tv πρωτοπορεί για άλλη μία φορά πηγαίνοντας το πορνό αρκετά βήματα πιο μπροστά! Οι πρωταγωνιστές της ταινίες, το νέο αίμα πορνοστάρ της sugarbabes.tv που επιλέχτηκαν μετά από casting είναι η Σοφία Παυλίδη (Sofia Pavlidi) και ο Νek Junior, οι οποίοι πέρασαν από ειδική εκπαίδευση καταδύσεων, όπως επίσης και όλο το συνεργείο των τεχνικών που κινηματογράφησαν την ταινία. Η παραγωγή έγινε στα πανέμορφα νερά του Αιγαίου πελάγους σε βάθος 20 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες έτσι ώστε η απόδοση της ποιότητας της εικόνας να αγγίζει την τελειότητα.
Όσον αφορά την πλοκή της ταινίας με τίτλό «H 1η Ελληνική υποβρύχια τσόντα!» έχει ως εξής: Η μουνάρα Σοφία Παυλίδη ( Sofia Pavlidi ) υποδύεται μία ευκατάστατη κοπέλα η οποία απολαμβάνει της διακοπές της στο σκάφος της με τον πατέρα της. Απολαμβάνοντας τον ήλιο κάνοντας ηλιοθεραπεία στην πλώρη του σκάφους φωνάζει τον μούτσο με το όνομα Αντώνης, όπου τον υποδύεται ο Νek Junior και τον προστάζει να της βάλει αντιηλιακό σε όλο της το σώμα, το Νek Junior της προτείνει να βγάλει το μαγιό της για να μην της το λερώσει με αντηλιακό. Αφού της βάλει αντιηλιακό σε όλο της το σώμα ακόμα και στο μουνάκι της όπως τον πρόσταξε ο μούτσος ξεκινάει να της λέει κολακευτικά λόγια, ότι έχει υπέροχο σώμα, ενώ εκείνη του κόβει την αέρα λέγοντας του προστακτικά να σταματήσει να λέει τα αυτονόητα και να κάνει ότι αυτή του λέει! Άλλωστε όπως του αναφέρει πληρώνετε για να πραγματοποιεί της επιθυμίες της και μόνο. Ο μούτσος εκτελεί υποτακτικά όλα τα θέλω της καυλιάρας πρωταγωνίστριας. Εκείνη κατά τη διάρκεια που της βάζει αντιηλιακό του λέει ότι την έχει καυλώσει και ότι επιθυμία της είναι να γδυθεί και να την γαμήσει. Όμως στο σκάφος είναι και ο πατέρας της, κάτι το οποίο της το θυμίζει ο μούτσος ότι αν τους πάρει χαμπάρι θα έχουν επιπτώσεις και οι δύο τους, αλλά εκείνη επιμένει ότι πρέπει  να κάνει ότι εκείνη γουστάρει. Έτσι λοιπόν ο Νek Junior πάει να γδυθεί μπροστά της πάνω στο σκάφος, ενώ εκείνη του λέει ότι ο πατέρας της κοιμάται. Τότε ο ίδιος της προτείνει να κάνουν μία βουτιά και υποβρύχιος να του πάρει μία πίπα κάτι το οποίο το δέχεται εκείνη όντως σούπερ καυλωμένη από τον Ψωλαρά μούτσο. Αφού ετοιμάζονται με τον κατάλληλο εξοπλισμό για την κατάδυση, ο μούτσος της δίνεις τις κατάλληλες οδηγίες, πως να του ρουφήξει την ψωλάρα του υποβρυχίως. Αφού βούτηξαν στα καταγάλανα νερά και πραγματοποιούν την κατάδυσής τους με εκπληκτικά πλάνα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, ξεκινάει ένα άκρως καυλωτικό ερωτικό παιχνίδι των δύο πρωταγωνιστών υποβρυχίως. Το υποβρύχιο γαμήσει ξεκινάει με ένα σούπερ καυλωτικό φάσωμα στο νερό. Ενώ ο μούτσος έχει καυλώσει στο τέρμα γδύνονται στο βυθό ενώ η Σοφία Παυλίδη ( Sofia Pavlidi )  του ρουφάει το καυλί του, ένα τσιμπούκι που ξεπερνά την φαντασία μας αποδεικνύοντας το ταλέντο στο σεξ ακόμα και υποβρυχίως της νεαρής πρωταγωνίστριας που ανέδειξε η SugarBabes! Οι εικόνες που θα δείτε, το τσιμπούκι και το γαμήσει που γίνεται είναι κάνει το μοναδικό! Ο Νek Junior μετά το τσιμπούκι που του προσφέρει ξεκινάει ένα άκρως καυλωτικό παιχνίδι στο καυτό της σώμα και έτσι ξεκινά ένα μοναδικό υποβρύχιο γαμήσει σε πολλές στάσεις. Πραγματικά, την ξεμουνιάζει σκηνές μοναδικές δίχως προηγούμενο με όλα αυτά που έχετε δει σε τσόντα, κάνοντας τον να της χαρίσει τα χύσια του, κάτι που ήθελε πολύ η καυτή πρωταγωνίστρια της ταινίας. Μέχρι υποβρύχιο γλειφομούνι θα δείτε σε αυτή την μοναδική παραγωγή! Only on Sugarbabes tv !
(Visited 44.011 times, 1 visits today)

You might be interested in

Αυτός ο ιστότοπος απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες!

Με την είσοδο μου στον ιστότοπο αναγνωρίζω ότι είμαι 18 ετών ή παραπάνω και συμφωνώ με τους όρους χρήσης που είναι διαθέσιμοι ΕΔΩ