Η Clara Ortiz είναι Μια Άπιστη Νύφη

In this video

Η Clara έχει δεύτερες σκέψεις για την ημέρα του γάμου της!

Μια ημέρα γάμου μπορεί να είναι πραγματικά αγχωτική, ειδικά για τη νύφη! Αλλά ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να διασκεδάσετε πριν περπατήσετε στο διάδρομο; Στο Sugarbabes, το να είσαι «χαλαρός» είναι ακριβώς το είδος υλικού που ψάχνουμε “σύντομα θα παντρευτούμε”… Και σε αυτό το νέο αποκλειστικό, ο Σάκης Δερμάτης (Φίλιππος Αρβανίτης) παραδίδει ένα επικό γαμήσι στην απατηλή νύφη Clara Ortiz! Στέλνοντάς την έτοιμη να παντρευτεί τον μικρότερο αδελφό του!

Η μελαχρινή καλλονή Clara Ortiz ξυπνάει αυτή την ξεχωριστή μέρα για να προετοιμαστεί για τον γάμο της. Οι φίλοι της, Inna Innaki, Ntorita P και Nikolas Hole περνούν, για να τη βοηθήσουν να ντυθεί ενώ εμπλέκεται σε μερικά πολύ ακατάλληλα κουτσομπολιά. Βλέπετε, ο γαμπρός της Κλάρας της στέλνει μηνύματα εδώ και λίγο καιρό, με ερωτικά σχόλια και σεξουαλικούς υπαινιγμούς! Αυτό έχει κάνει το μωρό μας να ξεσηκωθεί και να αμφισβητήσει τον εαυτό του… Θέλει πραγματικά να παντρευτεί και να γαμάει την ίδια ψωλή για το υπόλοιπο της ζωής της; Οι φίλες της την επιπλήττουν που σκέφτεται έτσι… Άλλωστε, παντρεύεται! Ωστόσο, ο μεγαλύτερος αδελφός του γαμπρού περιστρέφεται γύρω από τα λόγια της Κλάρας, φαινομενικά συμβουλεύοντας τη να πάει για μια τελευταία βόλτα με τον πούτσο ενός άλλου άνδρα… Ας μην αναφέρουμε, ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο αδελφός του υποψήφιου συζύγου!

Από την αρχή μέχρι το τέλος ο μεγάλος πούτσος του Σάκη προετοιμάζει την νύφη Clara Ortiz για μια ζωή μονογαμίας

Καθώς φεύγουν, έρχεται ο γαμπρός της νύφης. Τραβάει τον μεγαλύτερο αδελφό Νικόλα στο πλάι και του ζητάει μια χάρη… Θέλει λίγο χρόνο μόνος με τη μέλλουσα νύφη! Έτσι, ο Σάκης είναι έτοιμος για αυτό το μωρό με τα μεγάλα βυζιά. Η Κλάρα δεν άργησε να γονατίσει και να δώσει μία τέλεια πίπα! Όμως, αυτή η νύφη θέλει περισσότερα! Τον θέλει όλο στο μουνί της! Λοιπόν, πώς θα φτάσει εκεί; Θα κάνει ο Σάκης αυτή την καυτή μελαχρινή υγρή με γλείψιμο και δάχτυλο; Σε ποια θέση θα γαμηθεί η σέξι Κλάρα; Πρέπει πρώτα να βγάλει το νυφικό και τα εσώρουχά της! Στη συνέχεια, γαμιέται πάνω στο πούτσο του Σάκη και τα κωλομέρια της χτυπάνε ρυθμικά. Παίρνει άριστα στην εξαπάτηση με τον αδερφό του γαμπρού! Και για τελείωμα, χύσιμο στα μεγάλα βυζιά της. Τώρα, η Clara Ortiz είναι έτοιμη να παντρευτεί!

Εγγραφείτε στο Sugarbabes.tv και παρακολουθήστε το καλύτερο ελληνικό πορνό, όπως το “Η Clara Ortiz είναι μια άπιστη νύφη”. Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε στο Twitter… Χαιρετισμούς και μείνετε άτακτοι!

(Visited 42.564 times, 5 visits today)

You might be interested in

Αυτός ο ιστότοπος απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες!

Με την είσοδο μου στον ιστότοπο αναγνωρίζω ότι είμαι 18 ετών ή παραπάνω και συμφωνώ με τους όρους χρήσης που είναι διαθέσιμοι ΕΔΩ