Το κάστινγκ της νεοσύλλεκτης Kiara Candy

In this video

Featuring submissive newbie Kiara Candy

Η Kiara Candy είναι νέα στο πορνό και θέλει δοκιμάσει τύχη της στη βιομηχανία. Χαιρόμαστε που την έχουμε εδώ στο Sugarbabes.tv! Ξεκινάμε με τη νεοσύλλεκτη Kiara Candy να κάνει ένα αισθησιακό ντους πριν προχωρήσουμε στη φωτογράφιση του κάστινγκ της, φορώντας ένα προκλητικό κόκκινο φόρεμα.

Ο Άλεξ έχει μερικές πικάντικες ερωτήσεις για την Κιάρα. Από τις ερωτήσεις μαθαίνουμε ότι η Kiara είναι πάντα πρόθυμη να δοκιμάσει νέες εμπειρίες. Και της αρέσει πραγματικά να κυριαρχείται και να αντιμετωπίζεται σαν ένα υποτακτικό τσουλάκι!

Λίγο αργότερα, ο Alex δεν μπορεί πραγματικά, να τον κρατήσει στο παντελόνι του για πολύ ακόμα και λέει σε αυτή τη μικροσκοπική ομορφιά να ποζάρει και έτσι παρουσιάζεται η τέλεια ευκαιρία να αγγίξει και να αισθανθεί το σώμα της ενώ τραβάει το φόρεμά της: για να πάρει μια καλύτερη ματιά σε αυτό το σφιχτό κωλαράκι.

Αυτό το καυτό μωρό είναι κάτι περισσότερο από ότι φαίνεται, όταν καταβροχθίζει τον πούτσο του Alex σαν αληθινή Porn Star. Πριν γαμηθεί σαν υποτακτική τσούλα που ισχυρίζεται ότι είναι! Αποκλειστικά στο Sugarbabes.tv!

(Visited 14.997 times, 1 visits today)

You might be interested in

Αυτός ο ιστότοπος απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες!

Με την είσοδο μου στον ιστότοπο αναγνωρίζω ότι είμαι 18 ετών ή παραπάνω και συμφωνώ με τους όρους χρήσης που είναι διαθέσιμοι ΕΔΩ