Η Alice Alisaki καβαλάει στο μπαλκόνι του τελευταίου ορόφου

In this video

Πρωταγωνιστούν η μελαχρινή Άλις Αλισάκη και ο Πανάγος

Αυτή την καυτή καλοκαιρινή μέρα, το Sugarbabes σας μεταφέρει σε μια γραφική υπαίθρια τοποθεσία. Εκεί που ο καθαρός αέρας της φύσης και ο άνεμος που φυσάει μέσα από τα βουρκωμένα μακριά σκούρα μαλλιά της Αλίκης Αλισάκη, οδηγεί σε μια αυθόρμητη σεξουαλική σχέση με έναν ξένο.

Η Ελληνίδα μελαχρινή Αλίκη Αλισάκη είναι μια οικοδέσποινα μπαρ στον τελευταίο όροφο σε ένα θέρετρο διακοπών. Ο Πανάγος, ένας μάγκας από την Αθήνα, μένει στο θέρετρο για λίγες μέρες και κάνει στάση δίπλα στον πάγκο του μπαρ για ένα αναψυκτικό. Γοητεύεται αμέσως από αυτό το μωρό με τα μεγάλα βυζιά και τη φλερτάρει. Μετά από όλα, είναι μέρος της εργασίας της Alice, να διασκεδάσει τους πελάτες!

Η ηδονική τσούλα Αλίκη έχει να κάνει με τη διασκέδαση του πελάτη

Η σύντομη συνομιλία τους, οδηγεί την Αλίκη να προσφέρεται να του δείξει την καταπληκτική θέα! Αυτός ο τύπος πρέπει να σκέφτεται ότι ονειρεύεται, καθώς παίρνει το χέρι του και τον περπατάει στο μπαλκόνι. Η κ. Αλισάκη συνεχίζει να τον φλερτάρει και να ρίχνει πειράγματα. Ως εκ τούτου, ο ανίδεος μάγκας αρχίζει σιγά-σιγά να συνειδητοποιεί την τύχη του! Κοιτάζοντας τα γεμάτα στήθη της, χύνει κατάφωρα το ποτό του στην μπλούζα της Αλίκης, ακριβώς ανάμεσα στα ζουμερά βυζιά της! Αυτή η ηδονική τσούλα ενεργεί ενοχλημένη από την όλη κατάσταση. Ως αποτέλεσμα ζητά από τον Πανάγο να βγάλει την μπλούζα του και να της την δώσει.

Ουσιαστικά, το ζευγάρι είναι ήδη ημίγυμνο μέχρι αυτό το σημείο και ο ενθουσιασμός αυξάνεται! Η Αλίκη Αλισάκη του λέει να ξαπλώσει άνετα πριν φτάσει στο παντελόνι του για τον πούτσο του και χρησιμοποιήσει τα χοντρά χείλη της για να του δώσει μια ωραία πίπα. Ξαφνικά, η Αλίκη είναι από πάνω του, οδηγώντας τον πούτσο του σε έκσταση μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού! Το ξυρισμένο μουνί της γαμιέται σε πολλές στάσεις, και έτσι αναδεικνύεται η πλήρης έκταση του υπέροχου καμπυλωτού σώματός της! Όλα αυτά πριν ο Πανάγος χύσει κάθε τελευταία σταγόνα στα μεγάλα χυμώδη βυζιά της!

Παρακολουθήστε το Sugar Babe Alice Alicaki και τον Panago να ανακαλύπτουν τις σεξουαλικές απολαύσεις της υπέροχης υπαίθρου! Αποκλειστικά στο Sugarbabes.tv! Αποκλειστικά στο Sugarbabes.tv!

(Visited 25.051 times, 1 visits today)

You might be interested in

Αυτός ο ιστότοπος απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες!

Με την είσοδο μου στον ιστότοπο αναγνωρίζω ότι είμαι 18 ετών ή παραπάνω και συμφωνώ με τους όρους χρήσης που είναι διαθέσιμοι ΕΔΩ