Τα Παιχνίδια του Μυαλού της Βανέσας Αδαμοπούλου Μέρος 1ο

In this video

Η Sugarbabes.tv παρουσιάζει το 1ο Μέρος μιας νέας και πρωτότυπης, αποκλειστικής σειρας, 100% Ελληνικό Πορνό: «Τα Παιχνίδια του Μυαλού της Βανέσας Αδαμοπούλου».

Πρωταγωνιστούν η σαγηνευτική κοκκινομάλλα Βανέσα Αδαμοπούλου και η ξανθιά sugarbabe Κρίστι Γουάιτ

Οι φίλες Βανέσα Αδαμοπούλου και Κρίστι Γουάιτ περνούν υπέροχα κάνοντας μια βόλτα. Ωστόσο, όλα αλλάζουν όταν βλέπουν τον φίλο της Κρίστι σε μια καφετέρια. Ο βλάκας φλερτάρει και βγάζει selfies με μια άλλη γυναίκα, τη Natalia με τα μεγάλα βυζιά. Η Κρίστι είναι προφανώς ταραγμένη από αυτό που έχει δει και μένει άναυδη! Έτσι, η «φίλη» της Βανέσα την προσκαλεί πίσω στο σπίτι της για να ηρεμήσει και να χαλαρώσει. Όταν επιστρέφουν στο σπίτι, οι φίλες κάθονται στο κρεβάτι και αρχίζουν να συζητούν. Η Κρίστι εκμυστηρεύεται στη Βανέσα ότι τα πράγματα δεν κυλούν ομαλά μεταξύ εκείνης και του φίλου της πρόσφατα, ειδικά όταν πρόκειται για σεξ. Ως εκ τούτου, αυτή η σέξι ξανθιά είχε φανταστεί από τότε να δοκιμάσει ίσως νέες εμπειρίες με μια γυναίκα.

Πιο συγκεκριμένα, ένα τρίο με μια άλλη γυναίκα και τον φίλο της. Παραδέχεται ότι δεν είχε κάνει ποτέ λεσβιακό σεξ πριν. Ως εκ τούτου, η φλογερή κοκκινομάλλα συμβουλεύει ότι θα ήταν καλύτερο να έχει πρώτα μια καθαρή εμπειρία girl-on-girl και στη συνέχεια να δοκιμάσετε ένα τρίο FFM. Σε όλη τη συζήτηση είναι προφανές ότι η Vanesa ενδιαφέρεται και προτείνει στην Christy να πάει να κάνει ντους για να δροσιστεί και να καθαρίσει τις σκέψεις της. Όμως, η πραγματικότητα είναι ότι θέλει η Κρίστι να γίνει πιο επιρρεπείς στις σεξουαλικές της προκαταβολές!

Ας αρχίσουν τα παιχνίδια του μυαλού και της ακολασίας!

Στη συνέχεια, βλέπουμε την Ελληνίδα Κρίστι να αγγίζει τον εαυτό της στο ντους, ενώ η Vanesa με τα τατουάζ χρησιμοποιεί έναν δονητή στο καυλωμένο μουνί της. Είναι ενδιαφέρον ότι και οι δύο έχουν αλλάξει σε σέξι εσώρουχα, μόνο και μόνο για να προσθέσουν περισσότερο καύσιμο στην ήδη υπάρχουσα φλόγα μεταξύ τους. Η Άτακτη Βανέσα καμαρώνει τα «νέα» βυζιά της, ζητώντας από την Κρίστι να τα νιώσει, ενώ αφήνει σεξουαλικά υπονοούμενα. Το άπειρο μωρό είναι ντροπαλό στην αρχή, αλλά θέλει η φίλη της με τα τατουάζ να κάνει πράξη τα λόγια της… Σίγουρα, η καυτή τσούλα Vanesa αντιδρά ανάλογα! Οι Έλληνίδες vixens φιλιούνται και γλείφουν η μία τα βυζιά και το μουνί της άλλης με ξέφρενο ρυθμό… Μετά, η βρώμικη Βανέσα Αδαμοπούλου βγάζει τον δονητή που έκρυψε κάτω από το μαξιλάρι της και τον δίνει στην Κρίστι. Παραδόξως, τα μικρά βυζιά της ξανθιάς ζητούν περισσότερα παιχνίδια… Έτσι η Βανέσα ανακαλύπτει άλλα δύο!! Ακολουθεί καυτό λεσβιακό σεξ χρησιμοποιώντας σεξουαλικά παιχνίδια, ενώ παράλληλα μπλέκουν τα μουνιά τους σε θέσεις κοπής, 69 και ολική girl-on-girl δράση!

Συμπερασματικά, τα κορίτσια απολαμβάνουν να κάνουν τα μουνιά τους να τελειώσουν μαζί, αλλά δυστυχώς, έχει περάσει ο χρόνος για την άπιστη Christy White και πρέπει να πάει σπίτι. Η κοκκινομάλλα σαγηνεύτρια Βανέσα Αδαμοπούλου κάνει ντους, αλλά μας δίνει μια μικρή πλοκή στο τέλος της σκηνής… Μείνετε συντονισμένοι για το 2ο μέρος.

Δείτε το «The Mind Games της Βανέσας Αδαμοπούλου Μέρος 1» με πρωταγωνίστρια την Ελληνίδα ξανθιά Κρίστι Γουάιτ εδώ στο Sugarbabes.tv! Εγγραφείτε στην καλύτερη επιλογή για πρωτότυπο περιεχόμενο και καυτά μωρά! Αποκλειστικές ελληνικές παραγωγές ΜΟΝΟ! Μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ εδώ και να μας ακολουθήστε στο Twitter!

(Visited 41.366 times, 11 visits today)

You might be interested in

Αυτός ο ιστότοπος απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες!

Με την είσοδο μου στον ιστότοπο αναγνωρίζω ότι είμαι 18 ετών ή παραπάνω και συμφωνώ με τους όρους χρήσης που είναι διαθέσιμοι ΕΔΩ