Η Ρόζα Ροζίτα ζει τη φαντασίωση της με τον Stepbro

In this video

ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΗ STEPISTER ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ!

Η Ρόζα είναι μια μελαχρινή Ελληνίδα με μεγάλα βυζιά, που κάθεται δίπλα στην πισίνα και φοράει ένα ζεστό, κόκκινο μπικίνι που δεν καλύπτει πολλά. Φαίνεται απολύτως πεντανόστιμη ενώ είναι στο τηλέφωνο, μιλώντας με έναν φίλο… Το θέμα της συνομιλίας τους; Η εμμονή της Ρόζας με τον θετό αδελφό της! Αυτή η σέξι sugar babe παραδέχεται ότι τον σκέφτεται συνεχώς, ακόμα και όταν είναι με τον φίλο της! Αν και η Ρόζα Ροζίτα ξέρει ότι δεν είναι σωστό, έχει μια επιθυμία ταμπού, μια φαντασίωση με τον stepbro!

Ωστόσο, αυτό που δεν πρόσεξε η Ρόζα, είναι ότι ο θετός αδελφός της, άκουσε το μεγαλύτερο μέρος της συνομιλίας της… Όταν το συνειδητοποιεί και κλείνει το τηλέφωνο, η μελαχρινή vixen φαίνεται αμήχανη από όλα αυτά. Παρ’ όλα αυτά, ο Κωνσταντίνος Πετσάκιας πλησιάζει και αρχίζει να πειράζει την καυλιάρα θετή του αδερφή. Του λέει ότι πρέπει να το ξεχάσει καθώς αισθάνεται άβολα από την κατάσταση. Αυτό όμως δεν είναι επιλογή για τον Κωνσταντίνο, καθώς συνεχίζει να φιλάει τα χείλη και τα μεγάλα βυζιά της. Σαφώς, τη φαντασιωνόταν και ο ίδιος, και έτσι και οι δυο τους παραλείπουν την τυπικότητα του να είναι θετά αδέλφια και επιδίδονται σε υγρό σεξ χωρίς ταμπού δίπλα στην πισίνα. Η άτακτη θετή αδελφή τσιμπουκώνει τον Stepbro με ευκολία και του δίνει ένα ωραίο μικρό τρίψιμο ποδιών πριν της γλείψει και γαμήσει το ξυρισμένο μουνί της! Στο τέλος όλων αυτών, η ηδονική Ρόζα Ροζίτα έχει τα σέξι πόδια της σοβατισμένα με ζεστό, παχύ, φρεσκοκομμένο χύσιμο!

Εγγραφείτε και παρακολουθήστε όλη τη σκληροπυρηνική δράση που εκτυλίσσεται στο “Η Ρόζα Ροζίτα ζει τη φαντασίωση της με τον Stepbro “. Αποκλειστικά στο Sugarbabes.tv! Η καλύτερη ελληνική πορνοσελίδα για τους λάτρεις του Step Fantasy! Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ εδώ και να μας ακολουθήσετε στο Twitter … Καλή θέαση!

(Visited 36.211 times, 2 visits today)

You might be interested in

Αυτός ο ιστότοπος απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες!

Με την είσοδο μου στον ιστότοπο αναγνωρίζω ότι είμαι 18 ετών ή παραπάνω και συμφωνώ με τους όρους χρήσης που είναι διαθέσιμοι ΕΔΩ